طبع گوشت گوساله و گوسفند 

مزاج در لغت به معنی در هم آمیختن است و در طب سنتی ایران به مفهوم کیفیت یکسان و جدیدی است که در نتیجه آمیختن ارکان با یکدیگر و فعل و انفعال آن ها در یک جسم مرکب به وجود می آید. طبع هر کس طبیعت تغییر ناپذیر او می باشد اما مزاج را می توان با عادات غذایی مختلف تغییر داد. 

گوشت قرمز

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بانک بیوگرافی هنرمندان سیب رایانه بيماري هاي ريه ارتودنسی ، دکتر فرهاد صدرالدینی کتابخانه عمومی امام جواد(ع) استان البرز Michelle پشتی خلیجی سریر گلبن یاس سایت اینترنتی دل وبلاگ کاست های نایاب ایرانی